The Flyby Man

The Flyby Man startede med at oploade videoer på youtube allerede tilbage Januar 2009, det blev kun til få youtube videoer før det stoppede for en kort periode på ca. 10 år.(ha ha ) Der kom få videoer undervejs, men ikke rigtig noget med bid i.

Men så i Juni 2018– specifikt d. 25 Juni 2018 ? startede produktionen op igen. Nu var der mere fokus på indholdet og videokvaliteten var også blevet bedre. Nu var den rigtige youtuber født.

Jeg har jo altid drømt om at lave youtube og da jeg havde set mine egne idoler gøre det, så syntes jeg, at jeg også var klar til at kaste mig ud i det.
Min store interesse er biler- de hurtige af dem, og hele kulturen omkring det!
Jeg har været en del af den kultur meget længe og det har jeg en masse at fortælle om så jeg måtte bare i gang – og det har jeg ikke fortrudt på noget tidspunkt.
-TheFlybyMan

Det er jo svært at se sig selv på video, men efter lidt tid så vænner man sig til det ?!
Jeg er bare et almindeligt menneske, som har jagtet nogle drømme,og jeg vil vise det OK, at have drømme og prøve at opnå dem – uanset hvad andre mener om det!
Livet er sku en gave og jeg håber, at jeg kan gøre en forskel og få nogle mennesker til at tro på deres egne drømme + at gå efter dem med positivt sind.
-TheFlybyMan

Jeg ved,at jeg siger det meget – men TAK til alle dem, der følge mine kanaler. Det sætter jeg pris på og det betyder noget for mig, og det er noget jeg tager med mig.

Vi ’races’ ved og be safe

Med venlig hilsen
The Flyby Man