The Flyby Man

TheFlybyMan startede sin YouTube-kanal tilbage i januar 2009 og uploadede et par videoer. Desværre stoppede han produktionen i en kort periode på omkring 10 år, og der kom kun få videoer i løbet af den periode, som ikke rigtig gjorde indtryk.

Men i juni 2018, nærmere bestemt d. 25. juni, blev produktionen genoptaget med et nyt fokus på indholdskvalitet og videoproduktion. Dette markerede en vigtig vending for The Flyby Man’s YouTube-kanal, der udviklede sig til en seriøs og engagerende platform for hans seere.

Jeg har jo altid drømt om at lave youtube og da jeg havde set mine egne idoler gøre det, så syntes jeg, at jeg også var klar til at kaste mig ud i det.
Min store interesse er biler- de hurtige af dem, og hele kulturen omkring det!
Jeg har været en del af den kultur meget længe og det har jeg en masse at fortælle om så jeg måtte bare i gang – og det har jeg ikke fortrudt på noget tidspunkt.
-TheFlybyMan

Det er jo svært at se sig selv på video, men efter lidt tid så vænner man sig til det ?!
Jeg er bare et almindeligt menneske, som har jagtet nogle drømme,og jeg vil vise det OK, at have drømme og prøve at opnå dem – uanset hvad andre mener om det!
Livet er sku en gave og jeg håber, at jeg kan gøre en forskel og få nogle mennesker til at tro på deres egne drømme + at gå efter dem med positivt sind.
-TheFlybyMan

Jeg ved,at jeg siger det meget – men TAK til alle dem, der følge mine kanaler. Det sætter jeg pris på og det betyder noget for mig, og det er noget jeg tager med mig.

Vi ’races’ ved og be safe

Med venlig hilsen
The Flyby Man